Projectstoffering

Projectstoffering

Projectstoffering nodig? Bij Hebo Flooring Solutions leveren wij projectstoffering in meerdere uitvoeringen en maten. Wij kunnen hierbij bogen op meer dan 29 jaar ervaring, waarin we hebben samen gewerkt met een groot scala aan partners. U kunt hierbij denken aan overheidsprojecten, kantoorruimtes, maar ook tijdelijke projecten in de vorm van beurzen hebben wij voorzien van projectstoffering.  Deze projecten kunt u allemaal in ons portfolio bekijken. Op deze manier kunt u ons werk zelf zien. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Ook is het mogelijk een referentielijst bij ons op te vragen.  Bij ons vindt u de juiste stoffering en de beste vakmensen om uw pand te voorzien van de sfeer waar u naar zoekt. Bij Hebo Flooring Solutions zijn wij u graag van dienst en gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden van projectstoffering. Dit kan al vanaf een vroeg stadium, omdat de ervaring leert dat het fijn is om vanaf het beginnen kennis en expertise in huis te hebben.

 

Projectstoffering voor de uitstraling die u zoekt

Projectstoffering is zoals de naam al zegt zeer projectgebonden. Geen enkel bedrijf of instelling is hetzelfde en afhankelijk van de diensten en/of producten die u aanbiedt zult u bepaalde voorkeuren hebben met betrekking tot de projectstoffering. Gaat het hier bijvoorbeeld om een kantoorpand, dan zult u wellicht kiezen voor een rustieke kleur die de werknemers niet te veel afleidt. Klassiek grijs, of misschien een warmere tint in de vorm van rood of bruin. Gaat het echter om een beurs of zaal die elegantie moet uitstralen, dan heeft u waarschijnlijk weer hele andere voorkeuren. In ons assortiment kunt u zien wat er allemaal mogelijk is bij ons. Bij Hebo Flooring Solutions zijn de mogelijkheden eindeloos en gaan we hierover graag met u in gesprek.

 

Projectstoffering die duurzaam is

Projectstoffering waarbij wordt gedacht aan duurzaamheid? Ook dat heeft Hebo Flooring Solutions meegenomen in de werkwijze. Omdat wij het belangrijk vinden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, is het mogelijk op de website al te zien welke kwaliteiten helemaal recyclebaar zijn. Producten die recyclebaar zijn kunnen worden omgevormd tot bijvoorbeeld naaldvilttapijt. De overige granulaten worden naar een molding industrie gebracht. Op deze manier kan uw kantoor, evenement bedrijf indirect meehelpen aan een schonere wereld, zonder hier iets voor te doen!

 

Projectstoffering door het hele land

Bij Hebo Flooring Solutions werken we vanuit twee centraal gelegen magazijnen. Te weten in Lelystad en Utrecht. We zijn dus zeer snel bij u ter plaatse en werken dan ook door het hele land. Daarbij kopen wij groot in bij onze fabrikanten en kunnen wij u snel bedienen van projectstoffering in alle kleuren en materialen. Een niet onbelangrijk voordeel hierbij is dat onze prijzen daardoor zeer scherp zijn. Bent u nieuwsgierig naar onze prijzen? Dan kunt u natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op middels ons contactformulier. Stuurt u liever een directe mail? Dan kan dit naar info@heboflooringsolutions.nl, ook bellen is mogelijk op het nummer +31 (0)320 26 01 90. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op één van onze adressen.