title

Over ons

Sinds 1988 gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van vloerbedekking voor beurzen en evenementen.

Hebo Flooring Solutions

Hebo Flooring Solutions is in deze branche actief sinds 1988, kortom ruim 29 jaar ervaring! Vanuit onze centraal gelegen magazijnen in Lelystad en Utrecht kunnen wij snel en nagenoeg alle kleuren en kwaliteiten beurstapijt, eventtapijt en projecttapijt uit voorraad leveren. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap dragen bij aan de juiste uitstraling van uw evenement, beurs of project. Een uitgebreide referentielijst is op aanvraag beschikbaar.

Vraag het ons

Wij adviseren u graag bij uw keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van de vloerbedekking. Uit ervaring weten we dat het voor onze klanten prettig is om al in een vroeg stadium terug te kunnen vallen op de kennis en expertise van onze medewerkers.

 

Voor advies, meer informatie, een afspraak of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Beurstapijt

Hebo Flooring Solutions levert in principe alle soorten vloerbedekking: van vilt tot hoogpolig beurstapijt, eventtapijt, van glittertapijt tot kunstgras en van projecttapijt tot vinyl en oranje lopers in veel verschillende kwaliteiten. Voor elke toepassing hebben wij een geschikte oplossing. Door onze goede contacten met fabrikanten in binnen- en buitenland waar wij groot inkopen, kunnen wij scherp aanbieden en snel leveren.

Recycling

Hallo,bjorn-recycle

Mijn naam is Bjorn, ik ben geboren op 2 november 2011 en ik draag bij aan het MVO van Hebo Flooring Solutions. Als je op mij klikt, krijg je de kwaliteiten te zien die 100% recyclebaar zijn. Deze kwaliteiten tapijt worden na gebruik ingezameld en aangeboden voor recycling.

 

Er worden weer PP granulaten van gemaakt die gedeeltelijk gebruikt worden om 100% PP naaldvilttapijt van te produceren, de overige granulaten gaan naar de molding industrie en hiervan worden diverse plastic producten van gemaakt. Na verwerking volgt er op verzoek een certificaat van recycling welke te gebruiken is om bijvoorbeeld Green Key punten mee te verkrijgen.