Loper voor een bruiloft

Loper voor een bruiloft gezocht? Hebo Flooring Solutions levert al sinds 1988 de mooiste lopers aan particulieren en bedrijven. Een loper bij een bruiloft maakt de sfeer helemaal af en geeft het feest van uw leven een betoverende uitstraling. De loper trekt namelijk mensen al vanaf de eerste stappen naar binnen en richting de plek waar het feest is. U kunt de loper zo laten leggen, zoals u zelf het liefste heeft. Bijvoorbeeld om een route te laten maken vanaf de ceremoniële zaal richting de dansvloer, of wellicht vanaf de eetzaal naar de andere locaties op uw bruiloft. U hoeft slechts uw wensen aan ons door te geven.

 

Loper voor een bruiloft met allure

Loper om de bruiloft onvergetelijk te maken? Wij hebben verschillende witte lopers in ons assortiment. Bij Hebo Flooring Solutions kunt u uw bruiloft de kleur en sfeer geven die past bij uw smaak. Wilt u iets anders? Denkt u dan bijvoorbeeld is aan een roze loper voor de bruiloft, of wellicht een rode loper voor de bruiloft. Wij leveren daarbij al onze kleuren in verschillende prachtige tinten, zodat de loper altijd zal passen bij de aankleding van uw feest.

 

Loper voor de bruiloft van uw dromen

Wanneer u kiest voor een loper van Hebo Flooring Solutions kiest u ook voor onze expertise en meer dan 25 jaar ervaring die wij hebben in dit vakgebied. Heeft u specifieke wensen of eisen voor uw bruiloft dan kunt u ons daar gerust over vragen. Wij adviseren u graag over welke mogelijkheden er zijn met onze lopers en hoe wij u daarbij het beste van dienst kunnen zijn. Graag nodigen wij u dan ook uit om via ons contactformulier vrijblijvend een informerend gesprek met ons aan te vragen en desgewenst kunt u ons ook direct bellen op +31 (0)320 26 01 90, of een mail sturen naar info@heboflooringsolutions.nl