Kunstgras

Kunstgras van Hebo Flooring Solutions

Heeft u binnenkort een evenement waarvoor bijna alles al geregeld is, behalve de aankleding van de vloer? Maak dan kennis met uw specialist in beurstapijt en evenemententapijt; Hebo Flooring Solutions! Met ruim 29 jaar ervaring in de branche, is Hebo Flooring Solutions uw ideale partner als het gaat om het leveren, plaatsen, verwijderen en afvoeren van kunstgras, beurstapijt en evenemententapijt.

Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met deskundigheid en vakmanschap, dragen bij aan de voorbeeldige uitstraling en aangename sfeer van uw evenement. Bovendien weten wij bij Hebo Flooring Solutions hoe belangrijk het is dat er goed geadviseerd wordt, voordat er een keuze wordt gemaakt en de vloerbedekking wordt gelegd; ook voor advies over tapijt bent u bij ons aan het juiste adres.

Kunstgras maakt evenementen af!

Voor ieder evenement, groot of klein, buiten of binnen; met kunstgras van Hebo Flooring Solutions zet u de puntjes op de i bij uw beurs, evenement of feest. Diverse grote evenementen zijn u voor geweest, denk hierbij aan de Vakantiebeurs waar het kunstgras zorgde voor een comfortabele en knusse sfeer.

Door de ruime keuze aan kleuren en kwaliteiten heeft Hebo Flooring Solutions voor werkelijk ieder evenement een passende oplossing. Hebo Flooring Solutions levert namelijk alle soorten vloerbedekking: glittertapijt, kunstgras, vinyl, hoogpolig beurstapijt en projecttapijt. Tevens adviseren wij u graag bij de keuzes als het gaat om soort, kwaliteit en kleur van uw vloerbedekking.

Vragen over kunstgras huren?

Een evenementen- of beurstapijt van Hebo Flooring Solutions maakt dat uw evenement meer zal schitteren dan voorheen. Want zeg nou eerlijk; een mooi gekleurd tapijt van goede kwaliteit staat beter dan een grijze betonnen vloer! U kunt contact met ons opnemen als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen of meer informatie wilt over ons assortiment aan grastapijten. Stuur een e-mail naar info@heboflooringsolutions.nl of vul het contactformulier in.