Evenementenvloer

Evenementenvloer

Bent u op zoek naar een evenementenvloer? Zoek dan niet verder! Hebo Flooring Solutions is expert op het gebied van alle soorten evenementenvloeren.

Gaat u binnenkort een evenement organiseren? En heeft u een grote hoeveelheid vierkante meters nodig? Niks is ons te gek! Maar ook voor kleinere evenementen zijn wij u graag van dienst. Hebo heeft al 29 jaar ervaring in deze branche. Door onze ervaring kunnen wij snel en lastminute te werk gaan.

 

Evenementenvloeren in alle soorten en maten.

Een kleurrijke vloerbedekking van hoge kwaliteit maakt uw evenement of beurs helemaal af. Hebo Flooring Solutions zorgt er met haar service voor dat uw evenementenvloer meer zal schitteren dan voorheen. De service van Hebo Flooring Solutions bevat het leveren, plaatsen, verwijderen en afvoeren van uw evenementenvloer. Hierbij nemen wij u het werk uit handen, zodat u samen met uw gasten volop kunt genieten van uw evenement of beurs met een prachtige evenementenvloer.

Eventtapijt huren

Om ervoor te zorgen dat uw evenementenvloer een betere uitstraling krijgt, kunt u ervoor kiezen om een kleurrijk eventtapijt uit ons assortiment, te laten leggen op uw beursvloer. Tevens heeft Hebo Flooring Solutions voor ieder evenement een passende oplossing. Hebo Flooring Solutions is uw specialist als het gaat om het leggen van evenementenvloeren. Ook als u op zoek bent naar glitter tapijten, dan is Hebo Flooring Solutions uw partner.

Selectie uit ons Expo Glitter assortiment:

Een goed resultaat gaat gepaard met goed advies, ook bij Hebo Flooring Solutions. Bij vragen over kleur of kwaliteit kunt u altijd terecht bij één van onze deskundigen. Naast naadvilt tapijt biedt Hebo Flooring Solutions ook vinyl aan.

Een selectie uit het assortiment Expo Vinyl:

Een Hebo evenementenvloer laat uw evenement schitteren

Wilt u liever meer informatie of advies over uw vloertapijt of witte loper voordat u er een bij ons bestelt? Geen probleem, wij adviseren u graag bij uw keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van evenementenvloeren.

Vanuit onze centraal gelegen magazijnen in Lelystad en Utrecht kunnen wij snel alle kleuren en kwaliteiten evenementenvloeren leveren. U kunt eenvoudig contact opnemen met één van onze deskundigen voor een vrijblijvende offerte. Aarzel niet en stuur een e-mail naar info@heboflooringsolutions.nl, ook kunt u bellen naar + 31 (0) 320 260190.