Beurstapijt

Beurstapijt bij Hebo Flooring Solutions 11009953_426865227481238_6300244296285195657_n

Hebo Flooring Solutions is sinds 1988 gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van vloerbedekking voor beurzen en evenementen, zowel binnen als buiten. Hebo Flooring Solutions heeft beurstapijt gelegd bij grote evenementen en beurzen als VIV Europe 2014, De Motorbeurs en  Modefabriek 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht.

 

Vanuit onze centraal gelegen magazijnen te Lelystad en Utrecht kunnen wij snel alle kleuren en soorten beurstapijt en projecttapijt uit voorraad leveren. Ruim 29 jaar ervaring en een uitgebreide deskundigheid dragen in de juiste mate bij aan een goede uitstraling van uw evenement, project of beurs.

 

Diverse beurstapijten bestellen bij Hebo Flooring Solutions

Hebo Flooring Solutions levert alle soorten vloerbedekking in veel verschillende kwaliteiten. Zowel vilt als hoogpolig beurstapijt, kunstgras, projecttapijt en rode lopers zijn in diverse kwaliteiten te vinden in ons assortiment. Voor ieder evenement, of dit nu buiten is of binnen, hebben wij een bruikbare oplossing.

 

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen ontbreekt niet bij Hebo Flooring Solutions. Ons assortiment bevat namelijk vloerbedekkingen die na gebruik ingezameld en aangeboden worden voor recycling. Van de gebruikte tapijten wordt 100% PP-naaldvilttapijt gemaakt of overige plastic producten.

 

Graag adviseren wij u bij de keuzes van de vloerbedekking. Wij weten uit ervaring dat het voor onze klanten erg prettig is om in een vroeg stadium terug te kunnen vallen op de deskundigheid van onze medewerkers.

 

Advies over uw beurstapijt

Of u nu op zoek bent naar kunstgras of een kleurrijk glittertapijt, Hebo Flooring Solutions heeft het voor u in huis. Wilt u advies over de vloerbedekkingen? Bij Hebo Flooring Solutions adviseren wij u graag bij uw keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van beurstapijten. Neem contact met ons op als u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen of meer informatie wilt over de tapijten van Hebo Flooring Solutions. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@heboflooringsolutions.nl.