Zwarte lopers

Zwarte lopers bij Hebo Flooring Solutions

Bent u op zoek naar een zwarte loper voor een evenement of feest? Zoek dan niet verder want Hebo Flooring Solutions heeft voor u een passende oplossing! Wanneer u gebruik maakt van lopers uit ons assortiment, zorgt u ervoor dat uw evenement of feest een betere aankleding heeft. Dit is niet alleen prettig voor het oog, maar ook voor uw bezoekers. De bezoekers zullen namelijk stralen zodra ze de eerste stappen zetten op uw loper. Om welke kleur loper het ook mag gaan, bij Hebo Flooring Solutions vindt u de ideale oplossing voor uw evenement of feest. Bekijk hieronder ons assortiment en laat u verrassen!

Alle 8 resultaten

Zwarte lopers in verschillende stijlen

Bent u op zoek naar een strakke zwarte loper of juist een velours achtige look? Hebo voorziet u van alle gemakken als het gaat om zwarte lopers. Zelfs een zwarte loper met een glitter effect heeft Hebo Flooring Solutions voor u klaar liggen in het centraal gelegen magazijn in Lelystad of Utrecht.

Speciaal voor u hebben wij onze twee favoriete zwarte lopers op een rijtje gezet:

 

Expo Color Black

De Expo Color Black is een plat naaldvilt tapijt en is voorzien van een brandcertificaat. De standaardmaten van deze zwarte loper zijn: 2 x 30 meter zonder folie en 2 x 40 meter met folie. De keus is aan u!

 

Expo Line Black

De Expo Line Black is een rib naaldvilt tapijt. Deze prachtige zwarte loper is voorzien een foam of Precoat backing. De Expo Line Black is verkrijgbaar in rollen van 2 x 50 meter of 4 x 50 meter. Mocht u de zwarte loper eerst willen beschermen met een folie laag, dan is dat geen enkel probleem. Alles is mogelijk.

 

Advies over zwarte lopers

Bent u er zelf nog niet helemaal over uit welke zwarte loper het beste bij de stijl van uw evenement of feest past? Hebo Flooring Solutions adviseert u graag! Met onze expertise kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken voor een zwarte loper. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in of bel even naar + 31 (0) 320 260190. U kunt natuurlijk ook zelf eerst een kijkje nemen in ons assortiment.