Roze lopers

Roze lopers bij Hebo Flooring Solutions

Gooi de roze loper uit! U kunt bij ons alle kanten op, geen tint is voor ons te gek. Hebo Flooring Solutions verhuurt vloerbekleding voor een geslaagd evenement. Heeft u binnenkort een evenement of feest waarbij u nog de puntjes op de i moet zetten wat betreft de aankleding? Ga dan voor een roze loper van Hebo Flooring Solutions! Een loper in deze betoverende kleur zorgt voor de perfecte aankleding van uw feest of evenement. Daarnaast zorgt een loper er niet alleen voor dat de locatie er beter uit ziet, maar ook dat de bezoekers zich beter op hun gemak zullen voelen, dit dankzij de eerste stappen die zij bij binnenkomst mogen zetten op de loper. Laat uw evenement en bezoekers stralen dankzij de lopers van Hebo Flooring Solutions. Roze loper huren? Bekijk hieronder het assortiment roze lopers!

Alle 7 resultaten

Roze lopers in verschillende tinten

De roze lopers bij Hebo Flooring Solutions zijn verkrijgbaar in de Expo Color, Expo Look, Expo Show, Expo Soft Velours, Expo stijl. Ook zijn de roze lopers verkrijgbaar in recyclable beurstapijt. In het assortiment van de Expo Line en Expo style zijn prachtige roze tinten voor uw loper te vinden.

Onze roze lopers staan bekend om hun betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid. Want naast dat onze vloeren een toevoeging zijn aan de uitstraling van uw evenement, is het ook van belang dat u er de hele avond gebruik van kan maken ongeacht de locatie. Daarnaast willen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om de milieubelasting van onze producten te verminderen, verkopen wij ook vloeren die 100% recyclebaar zijn. U hoeft zich achteraf dus geen zorgen te maken over de roze loper, daar hebben wij al aan gedacht.

Mocht u niet op zoek zijn naar een roze loper, maar naar een Vinyl? Ook dan bent u bij Hebo Flooring Solutions aan het juiste adres. De Expo Vinyl Trend Fushia is een prachtige vinyl soort.

 

Wist u dat…

 

Het woord roze aan het eind van de vijftiende eeuw uit het Frans is overgenomen, waar rose oorspronkelijk ‘de kleur van rozen’ aanduidde. In het Nederlands is rose eeuwenlang een gangbare spelling geweest, maar in de achttiende en negentiende eeuw werd de variant roze veel gebruikelijker.

Advies over roze lopers en beurstapijt

Bent u er zelf nog niet helemaal over uit welke roze loper het beste bij de stijl van uw evenement of feest past? Wij begrijpen dat tijdens het organiseren van uw evenement er veel geregeld moet worden. Van de belichting tot de beveiliging. Als u het aankleden van uw vloer, met onze roze lopers aan ons over laat, is het in één klap geregeld. Hebo Flooring Solutions adviseert u graag! Met onze expertise kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken voor een roze loper. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies over roze lopers of een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in of bel even naar + 31 (0) 320 260190. U kunt natuurlijk ook zelf eerst een kijkje nemen in ons gehele assortiment.