Paarse lopers

Paarse lopers bij Hebo Flooring Solutions

Bent u op zoek naar een paarse loper voor uw beurs, evenement of feest? Neem dan een kijkje in het assortiment aan paarse lopers van Hebo Flooring Solutions! Ons assortiment bestaat uit diverse kleuren paarse lopers die de aankleding van uw evenement, beurs of feest afmaken. Met de paarse lopers van Hebo Flooring Solutions kunt u uw gasten hartelijk ontvangen. Niet alleen de aankleding van uw evenement zal stralen, maar ook uw bezoekers zodra de eerste stappen op uw paarse loper gezet worden. Naar welke kleur loper u ook op zoek mag zijn, bij Hebo Floorig Solutions vindt u de perfecte oplossing wat betreft de aankleding van uw beurs, evenement of feest. Bekijk hieronder welke paarse loper het beste aansluit bij uw wensen en behoeften!

Alle 7 resultaten

Paarse lopers in verschillende tinten

De paarse lopers bij Hebo Flooring Solutions zijn verkrijgbaar in de Expo Show en in de Expo Style. Ook zijn de paarse lopers verkrijgbaar in recyclable eventtapijt.
In het assortiment van de Expo Show en de Expo style zijn prachtige paarse tinten voor uw evenement te vinden.

Advies over paarse lopers en eventtapijt

Bent u er zelf nog niet over uit welke paarse loper of -eventtapijt het beste bij de stijl van uw evenement, beurs of feest past? Hebo Flooring Solutions voorziet u graag van passend advies! Met onze ruime ervaring en -expertise kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuze. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of voor een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in of bel even naar + 31 (0) 320 260190. U kunt natuurlijk ook zelf eerst een kijkje nemen in ons gehele assortiment.