Groene lopers

Groene lopers bij Hebo Flooring Solutions

Organiseert u binnenkort een evenement of beurs, maar heeft u nog geen idee wat u met de vloer wil doen? Hebo Flooring Solutions heeft het antwoord; groene lopers! Wanneer u gebruik maakt van lopers zorgt u ervoor dat de aankleding een touch-up krijgt en de bezoekers bij binnenkomst zullen stralen, evenals uw evenement zelf! Of het nu gaat om een groene loper voor gebruik binnen of gebruik buiten, Hebo Flooring Solutions is u hierbij graag van dienst. Laat uw evenement stralen dankzij de lopers uit ons assortiment. Bekijk hieronder ons aanbod aan lopers!

Alle 28 resultaten

Groene lopers in verschillende Expo stijlen

De groene lopers bij Hebo Flooring Solutions zijn verkrijgbaar in verschillende Expo stijlen. Ook zijn de groene lopers verkrijgbaar in recyclable beurstapijt. In het assortiment van de Expo Line en Expo style zijn prachtige groene tinten voor uw loper te vinden.

Mocht u eventtapijt zoeken in de groene kleur, maar net even anders. Dan heeft Hebo de juiste oplossing! Ook biedt Hebo namelijk verschillende vinyl soorten aan. De Expo Vinyl Trend Citronelle Green is een PVC unicolor vinyl en is verkrijgbaar in Rollen van 2 x 30 meter. Naast beurstapijt biedt Hebo ook nog verschillende soorten kunstgras aan, die natuurlijk ook groen van kleur zijn.
 

Advies over groene lopers

Bent u er zelf nog niet helemaal over uit welke groene loper het beste bij de stijl van uw evenement of feest past? Hebo Flooring Solutions adviseert u graag! Met onze expertise kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken voor een groene loper. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in of bel even naar + 31 (0) 320 260190. U kunt natuurlijk ook zelf eerst een kijkje nemen in ons gehele assortiment.