Blauwe lopers

Blauwe lopers bij Hebo Flooring Solutions

Op zoek naar een blauwe loper voor uw evenement dat buiten plaatsvindt? Neem dan een kijkje in het assortiment aan lopers van Hebo Flooring Solutions! Ons assortiment bevat diverse kleuren lopers die de puntjes op de i zetten wat betreft de aankleding van uw evenement of feest. Niet alleen de aankleding van uw evenement zal stralen, maar ook uw bezoekers zodra ze de eerste stappen zetten op uw loper. Naar welke kleur loper u op zoek mag zijn, bij Hebo Flooring Solutions vindt u de perfecte oplossing wat betreft de aankleding van uw evenement. Bekijk hieronder het assortiment en laat u verrassen!

Alle 13 resultaten

Blauwe lopers in verschillende tinten

De blauwe lopers bij Hebo Flooring Solutions zijn verkrijgbaar in de Expo Color, Expo Look, Expo Show, Expo Soft Velours en in de Expo stijl. Ook zijn de blauwe lopers verkrijgbaar in recyclable eventtapijt. In het assortiment van de Expo Line en Expo style zijn prachtige blauwe tinten voor uw evenement te vinden.

Advies over blauwe lopers en eventtapijt

Bent u er zelf nog niet helemaal over uit welke blauwe loper het beste bij de stijl van uw evenement of feest past? Hebo Flooring Solutions adviseert u graag! Met onze expertise kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken voor een blauwe loper. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte. Vul het contactformulier in of bel even naar + 31 (0) 320 260190. U kunt natuurlijk ook zelf eerst een kijkje nemen in ons gehele assortiment.