Witte lopers

Witte lopers bij Hebo Flooring Solutions

Een witte loper vormt de entree van het evenement! Organiseert u binnenkort een evenement of een bruiloft, waar de witte loper niet kan ontbreken, dan bent u bij Hebo Flooring Solutions aan het juiste adres. Hebo Flooring Solutions heeft al meer dan 28 jaar ervaring. Of het nou gaat om een witte loper binnen of buiten, wij zijn u graag van dienst. Laat uw event bezoekers stralen over de Hebo Flooring Solutions witte loper.

Alle 6 resultaten

Bij Hebo Flooring Solutions beschikken wij over ruim 28 jaar ervaring als het gaat om vloerbedekking voor beurzen en evenementen, of dit nu buiten is of binnen. Dit betekent dat wij veel ervaring hebben met het leggen van verschillende soorten lopers, zo ook een witte loper voor een bruiloft of evenement.

Wist u dat… Wit staat voor vreugde, feest en is de liturgische kleur voor grote feesten zoals Kerstmis en Pasen.

Diverse witte lopers huren bij Hebo Flooring Solutions

Hebo Flooring Solutions is uw partner als het gaat om witte lopers. Een witte loper brengt rust aan in een ruimte. De toevoeging van wit maakt een kleur lichter. Het haalt de intensiteit van een kleur weg, waardoor alles rustiger oogt. Onze ervaring en deskundigheid dragen bij aan de stijlvolle en rustige uitstraling van uw evenement, beurs of project.

 

Vanuit onze magazijnen in Lelystad en Utrecht kunnen wij gauw onze producten uit voorraad aan u leveren. Tevens adviseren wij u graag bij de keuzes van de beurstapijten. Wij weten uit ervaring namelijk dat het voor onze klanten erg prettig is om in een vroeg stadium terug te kunnen vallen op de deskundigheid van onze medewerkers.

 

Advies over uw witte lopers

Hebo Flooring Solutions is uw specialist als het gaat om het leggen van vloertapijten voor uw beurs, project of evenement. Ook als u op zoek bent naar glitter tapijten, dan is Hebo Flooring Solutions uw partner. Wilt u liever meer informatie of advies over uw vloertapijt of witte loper voordat u er een bij ons bestelt? Geen probleem, wij adviseren u graag bij uw keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van beurstapijten.

 

Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte door het contactformulier in te vullen of te bellen naar + 31 (0) 320 260190