Rode lopers

Rode lopers bij Hebo Flooring Solutions

Een rode loper vormt de entree van het evenement! Organiseert u binnenkort een evenement, waar de loper niet kan ontbreken, dan bent u bij Hebo Flooring Solutions aan het juiste adres. Hebo Flooring Solutions heeft al meer dan 28 jaar ervaring. Of het nou gaat om een rode loper binnen of buiten, wij zijn u graag van dienst. Laat uw event bezoekers stralen over de Hebo Flooring Solutions rode loper. Wilt u een rode loper huren? Zie hier onder het rode loper assortiment!

Alle 11 resultaten

Bij Hebo Flooring Solutions beschikken wij over ruim 28 jaar ervaring als het gaat om vloerbedekking voor beurzen en evenementen, of dit nu buiten is of binnen. Dit betekent ook dat wij veel ervaring hebben met het leggen van rode lopers bij evenementen.

 

Hebo Flooring Solutions heeft in het verleden diverse rode lopers gelegd bij verschillende grote landelijke evenementen. Het Gouden Televizier-Ring Gala, Pathé Nationale Filmdagen en de Challenge Triathlon Almere-Amsterdam werden alle drie gesierd met oogverblindende rode lopers van Hebo Flooring Solutions.

 

Diverse rode lopers huren bij Hebo Flooring Solutions

Hebo Flooring Solutions is uw partner als het gaat om rode lopers. Rode lopers zorgen er voor dat een evenement, bijvoorbeeld bij de Oldertimerdag of beurs net wat sierlijker is. Onze ervaring en deskundigheid dragen bij aan de stijlvolle uitstraling van uw evenement, beurs of project.

 

Vanuit onze magazijnen in Lelystad en Utrecht kunnen wij gauw onze producten uit voorraad aan u leveren. Tevens adviseren wij u graag bij de keuzes van de tapijten. Wij weten uit ervaring namelijk dat het voor onze klanten erg prettig is om in een vroeg stadium terug te kunnen vallen op de deskundigheid van onze medewerkers.

 

Advies over uw rode lopers

Hebo Flooring Solutions is uw specialist als het gaat om het leggen van vloertapijten voor uw beurs, project of evenement. Ook als u op zoek bent naar kunstgras of beurstapijten, dan is Hebo Flooring Solutions uw partner. Wilt u liever meer informatie of advies over uw vloertapijt of rode loper voordat u er een bij ons bestelt? Geen probleem, wij adviseren u graag bij uw keuzes met betrekking tot soort, kwaliteit en kleur van beurstapijten.

 

Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte door het contactformulier in te vullen of te bellen naar + 31 (0) 320 260190